Tootegrupid

Juuretis taimse hapendatud joogi valmistamiseks Nordwise

Kaubamärk: Nordwise
Ühik: tk
Hind:
2,70 €
Kogus: - +

Ühes taimse hapendatud joogi juuretise pakikeses (0,5 g) on 100 miljonit organismile omast kasulikku elus piimhappebakterit Lactobacillus plantarum MCC1, mille tarbimine suurendab kasulike piimhappebakterite hulka soolestiku mikrobiootas.
Juuretisekultuurid Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus annavad hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad taimsel joogil õigesti hapneda. Nordwise® juuretis taimse hapendatud joogi valmistamiseks elusate piimhappebakteritega kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi ning annab lisandväärtuse suurendades heade piimhappebakterite hulka mikrobiootas

Toode on sobilik veganitele!

1 pakk= 2 pakikest (2 x 0,5 g)  ????

  Juuretist võib lisada smuutile, piimale või meelepärasele fermenteerimata joogile (temperatuur ei tohiks ületada 40 °C). Selle tarbimisel rikastad soolestiku mikrobiootat kasulike elus piimhappebakteritega, mida on ühes pakikeses 100 miljonit.  

1 pakike = 1 l taimset hapendatud jooki

1 l taimse hapendatud joogi valmistamine:

  1. Kuumutage 1 liiter taimset jooki* 90-95 °C juures 5-10 minutit.
  2. Jahutage taimne jook 40-45 °C-ni ning lisage 1 pakike (0,5 g) juuretist.
  3. Segage hoolikalt jook juuretisega ning valage anumasse.
  4. Hapendage jooki 40-45 °C juures 6-8 h. Hapnemise ajal jooki mitte segada!
  5. Pärast 6-8 h hapnemist segage jook läbi ja asetage külmkappi jahtuma.
  6. Lisage hapendatud joogile meelepäraseid lisandeid.

*paksema konsistentsiga joogi valmistamiseks kasutage sojajooki

???? videoõpetuse leiad www.nordwise.eu/valmista-ise